Advertisement

Παοκ Παο 2-1 : : Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή.

Παοκ Παο 2-1 : : Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή.. Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή. Τα αποκλειστικά δικαιώματα της εκπομπής ανήκουν στον real fm. Μεγάλη μάχη γίνεται και για την κατάκτηση της 2ης θέσης, για την οποία παλεύουν παοκ και άρης, όντες ισόβαθμοι. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του παοκ με τον παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της super league. Raya and the last dragon.

Τα αποκλειστικά δικαιώματα της εκπομπής ανήκουν στον real fm. Ακολούθησε η άμεση ισοφάριση για τον παναθηναϊκό, με δράστη τον αϊτόρ πέντε λεπτά αργότερα. Gr pag 10 yıl önce. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis! Οι ευκαιρίες του παοκ και τα «όχι» του διούδη.

Paok Pana8hnaikos 2 0 Live To Trito Hmixrono Apo Thn Toympa Onsports Gr
Paok Pana8hnaikos 2 0 Live To Trito Hmixrono Apo Thn Toympa Onsports Gr from onsports.bbend.net
Μοιραστείτε το στο twitter μοιραστείτε το στο facebook κοινοποίηση στο pinterest. Παράγκα βαρδινογιάννη= 4 παίχτες εκτός απο κάρτες. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα paok του χρήστη k. Γράφει ο @chris_pard σε ένα ακόμα… 44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Raya and the last dragon. Gr pag 10 yıl önce.

Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα paok του χρήστη k.

Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα paok του χρήστη k. Όταν δεν δόθηκαν 4 πέναλτι σε 52 λεπτά! Raya and the last dragon. Μοιραστείτε το με τους φίλους σας! Gr pag 10 yıl önce. Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή. Φαντάζομαι, προσέξατε ότι σε όλα αυτά τα 12 παιχνίδια με τους συγκεκριμένους διαιτητές ο παοκ είχε εφτά νίκες. Αναρτήθηκε από sifis την ιουνίου 05, 2017. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis! Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι ευκαιρίες του παοκ και τα «όχι» του διούδη. Μπορεί οι πράσινοι να μην κατάφεραν να νικήσουν τον παοκ, αλλά η νίκη του ολυμπιακού επί της αεκ αναπτέρωσε τις ελπίδες τους στη μάχη της τετράδας. Στο 72' ο άκπομ από καλή θέση σούταρε άουτ, στο 77' η κεφαλιά του μάτος βρήκε το δοκάρι!

Μπορεί οι πράσινοι να μην κατάφεραν να νικήσουν τον παοκ, αλλά η νίκη του ολυμπιακού επί της αεκ αναπτέρωσε τις ελπίδες τους στη μάχη της τετράδας. Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα paok του χρήστη k. Μοιραστείτε το στο twitter μοιραστείτε το στο facebook κοινοποίηση στο pinterest. Η πρώτη ήρθε από τον κάρολ σφιντέρσκι, μετά την εξαιρετική σέντρα του γιαννούλη στο 11ο λεπτό. Μεγάλη μάχη γίνεται και για την κατάκτηση της 2ης θέσης, για την οποία παλεύουν παοκ και άρης, όντες ισόβαθμοι.

Pana8hnaikos Paok 2 1 To H8ele Poly Kai Kerdise Highlights Fosonline
Pana8hnaikos Paok 2 1 To H8ele Poly Kai Kerdise Highlights Fosonline from www.fosonline.gr
44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή. Ακολούθησε η άμεση ισοφάριση για τον παναθηναϊκό, με δράστη τον αϊτόρ πέντε λεπτά αργότερα. Όταν δεν δόθηκαν 4 πέναλτι σε 52 λεπτά! Raya and the last dragon. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis! Οι ευκαιρίες του παοκ και τα «όχι» του διούδη. Ολη μερα να το βλεπεις δεν χορταινεις!!!

Γράφει ο @chris_pard σε ένα ακόμα…

Μοιραστείτε το στο twitter μοιραστείτε το στο facebook κοινοποίηση στο pinterest. Φαντάζομαι, προσέξατε ότι σε όλα αυτά τα 12 παιχνίδια με τους συγκεκριμένους διαιτητές ο παοκ είχε εφτά νίκες. Στην τούμπα, ο παοκ «καθάρισε» τον παναθηναϊκό, χάρη σε δύο κεφαλιές. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του παοκ με τον παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της super league. 44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis! Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή. Παράγκα βαρδινογιάννη= 4 παίχτες εκτός απο κάρτες. Αναρτήθηκε από sifis την ιουνίου 05, 2017. Ολη μερα να το βλεπεις δεν χορταινεις!!! Ακολούθησε η άμεση ισοφάριση για τον παναθηναϊκό, με δράστη τον αϊτόρ πέντε λεπτά αργότερα. Όταν δεν δόθηκαν 4 πέναλτι σε 52 λεπτά! Η πρώτη ήρθε από τον κάρολ σφιντέρσκι, μετά την εξαιρετική σέντρα του γιαννούλη στο 11ο λεπτό.

Φαντάζομαι, προσέξατε ότι σε όλα αυτά τα 12 παιχνίδια με τους συγκεκριμένους διαιτητές ο παοκ είχε εφτά νίκες. Gr pag 10 yıl önce. Παράγκα βαρδινογιάννη= 4 παίχτες εκτός απο κάρτες. Ακολούθησε η άμεση ισοφάριση για τον παναθηναϊκό, με δράστη τον αϊτόρ πέντε λεπτά αργότερα. Μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

Paok Pana8hnaikos 2 1 Zwntanos Me Kefalies Highlights Fosonline
Paok Pana8hnaikos 2 1 Zwntanos Me Kefalies Highlights Fosonline from www.fosonline.gr
44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Μοιραστείτε το στο twitter μοιραστείτε το στο facebook κοινοποίηση στο pinterest. Οι ευκαιρίες του παοκ και τα «όχι» του διούδη. Παράγκα βαρδινογιάννη= 4 παίχτες εκτός απο κάρτες. Ολη μερα να το βλεπεις δεν χορταινεις!!! Βρείτε αυτό το pin και πολλά ακόμα στον πίνακα paok του χρήστη k. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis!

44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague!

Τα αποκλειστικά δικαιώματα της εκπομπής ανήκουν στον real fm. Μεγάλη μάχη γίνεται και για την κατάκτηση της 2ης θέσης, για την οποία παλεύουν παοκ και άρης, όντες ισόβαθμοι. Μοιραστείτε το με τους φίλους σας! Στο 72' ο άκπομ από καλή θέση σούταρε άουτ, στο 77' η κεφαλιά του μάτος βρήκε το δοκάρι! Μοιραστείτε το στο twitter μοιραστείτε το στο facebook κοινοποίηση στο pinterest. 44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή. Οι ευκαιρίες του παοκ και τα «όχι» του διούδη. Φαντάζομαι, προσέξατε ότι σε όλα αυτά τα 12 παιχνίδια με τους συγκεκριμένους διαιτητές ο παοκ είχε εφτά νίκες. Όταν δεν δόθηκαν 4 πέναλτι σε 52 λεπτά! Ολη μερα να το βλεπεις δεν χορταινεις!!! Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blogthis!

Όταν δεν δόθηκαν 4 πέναλτι σε 52 λεπτά! παο παοκ. Όταν δεν δόθηκαν 4 πέναλτι σε 52 λεπτά!

Posting Komentar

0 Komentar